AirBnb rabattkod – Spara 400kr när du bokar boende & upplevelser!

Letar du en rabattkod till AirBnb? Om du är ny kund så kan du spara 400kr på din nästa bokning av boende och upplevelser med vår länk här nedanför, så passa på att fixa billigare boende under din semester.

Vi utnyttjade själv den här rabatten och det är ett grymt bra sätt att spara pengar på din nästa resa. Sen erbjuder AirBnb dessutom riktigt bra och prisvärda boenden vilket gör det hela ännu bättre. Ett bra alternativ om du vill spara pengar eller få flera nätters boende.

OBS! Det här inlägget innehåller rabattänkar och bonus till AirBnb.

Utnyttja din rabattkod hos AirBnb

För att ta del av din rabatt eller rabattkod hos AirBnb behöver du bara registrera dig via vår länk och få 400kr i rabatt. Det enda som krävs är att du är en ny kund och att du bokar ett boende för över 690kr så får du direkt en rabatt på 360kr.

Anledningen till att AirBnb ger de här rabatterna är för att locka nya kunder som de hoppas fortsätter att handla hos dom även i fortsättningen. Det är alltså något som båda tjänar på, en win-win för alla.

Det gör att du kan använda den här rabattkoden oavsett om det bara är för en enskild bokning eller om du kommer att fortsätta använda airBnb framöver. AirBnb är en av de bokningssidor för boende som vi använder mest på våra resor, framförallt eftersom det har så stort utbud av varierande boenden.

Rabattkod för upplevelser hos AirBnb

Förutom rabatten för bokning av boende så får du även en rabattkod på 135kr för bokning upplevelser värda 455kr eller mer. Det är inget du behöver utnyttja utan du kan välja att endast boka boende och får då rabatten på 360kr för den.

Bland upplevelserna finns bland annat vinprovningar, surfingkurser och muséum. Totalt kan du alltså spara 495kr genom de här rabatterna och de går att använda var för sig.

Vilka boenden får man boka med AirBnb:s rabattkod?

Du kan boka vilket boende du vill så länge du gör en bokning för 690kr eller mer. Du kan även boka boenden med redan nedsatta priser och ändå få din rabatt.

Det enda som gäller är som sagt att du är en ny kund ( ej har ett konto sedan tidigare) och att du registrerar dig via rabattlänken. Sen är det bara att boka ett boende för valfri period. Det spelar ingen roll hur lång tid det är bara summan är 690kr eller mer.

Vad är fördelarna med AirBnb?

Förutom rabatten så finns det andra fördelar. Vi skulle själva inte boka boende hos något bolag vi inte gillade oavsett om vi fick billigare pris eller inte.

Det vi gillar med AirBnb är att det finns ett stort utbud av boenden i olika prisklasser. Det är även ofta bra priser och lägenheter eller villor med riktiga kök etc. vilket hotellen saknar.

En till fördel är att boendena till större del hyrs ut av privatpersoner som verkligen bryr sig om sina gäster. Det gör att servicen oftast är riktigt bra och man får ”det lilla extra”, vilket kan vara allt från en att veta de hemliga stränderna till att bli hämtad från tåget.

Finns det något att förlora med rabatten hos AirBnb?

Nej. Som sagt, vi har använt den själva och det är ändå en del pengar som man sparar. De erbjuder den för att få kunder att använda deras tjänster och hoppas som sagt på att man stannar som kunder.

Om ni är ett par kan ni öppna varsitt konto och på så sätt få rabatt på boenden och upplevelser för totalt 800kr! Det viktiga är bara att ni öppnar kontot via vår länk eftersom ni inte kan få rabatten om ni redan öppnat ett konto.

Ett annat tips är om ni är flera kompisar som ska ut och resa. Öppna då varsitt konto så får varje person 400kr i rabatt att boka boende för. Det blir ganska mycket pengar om man är några stycken som bokar tillsammans.

rabattkod airbnb

Vilken typ av boende brukar vi boka?

Vi försöker att resa hyfsat ekonomiskt men vill ändå bo i eget rum, gärna med närhet till stad eller strand och med balkong/uteplats. Vår erfarenhet är att vi oftare hittar bra boenden på AirBnb inom vår budget än om vi bokar hotell etc. men inte alltid.

Fördelen är som sagt att det är privatpersoner som hyr ut sina egna hus eller lägenheter och de är måna om att du som kund ska vara nöjd så att de får bra betyg. Därför gör de ofta det lilla extra som att guida dig till de undangömda badställena, de bästa restaurangerna eller pubarna.

Boende med eget kök

En annan fördel är att det som sagt är lätt att hitta boenden med eget kök på AirBnb. Om du gillar att ha möjlighet att äta frukost hemma eller laga egen mat så finns det alltså större utbud på såna boenden.

Det här passar väldigt bra när man bor längre tid på ett ställe. Vi brukar oftast äta lunch och middag ute men frukost hemma. Eftersom det ofta inte är någon prisskillnad så väljer vi då ett boende med ett litet kök/kökshörna som vi kan tillaga och äta frukosten i.

Ytterligare rabatt på upplevelser hos AirBnb

Förrutom att boendet blir billigare genom rabattkoden så kan du som sagt också utnyttja en rabatt på 135kr på upplevelser bokade genom AirBnb. Totalt kan du alltså spara 495kr.

Själv är vi främst ute efter boendet när vi bokar men om du ändå är intresserad av en vinprovning, middagsupplevelse eller båttur så är det ju bara att utnyttja den rabatten med!

Så här utnyttjar du rabattkoden hos AirBnb

  • Öppna konto med vår länk ovanför hos Airbnb
  • Boka ett boende för minst 690kr
  • Få din AirBnb rabatt på 490kr!
Finns AirBnb i Sverige?

Ja absolut! AirBnb finns i Sverige, övriga norden och hela världen.

Vad är Airbnb?

AirBnb är en förmedlingstjänst av semesterbostäder för uthyrning mellan privatpersoner och företag världen över. Det ger alltså möjlighet att hyra billiga och bra lägenheter och hus på semestern.

Hur säkert är AirBnb?

Det är väldigt säkert att hyra- och hyra ut med AirBnb. Alla gäster och uthyrare verifieras med id-handlingar innan och betalningen säkras av AirBnb så att alla är nöjda innan vistelsen är över.

Hur fungerar AirBnb betalning?

Om man väljer att betala direkt så debiteras det kreditkort du har angett först när bokningen är bekräftad av hyresvärden.

Vad betyder AirBnb?

AirBnb är ett varumärke och de har lekt med orden ”airbed” som betyder luftmadrass kombinerat med ”bnb” som står för bed and breakfast.

Vad ingår i AirBnb?

Oftast ingår bara boende och städning. Om du vill ha eventuell frukost eller andra saker så kan du om de finns- lägga till det mot extra betalning. Städning brukar debiteras extra och det brukar inte vara möjligt att välja bort, det kan även tillkomma eventuell ”uthyrningsmoms” på någon 20-lapp som inte går att välja bort.

Kan man få rabatt vid långtidshyra?

Ja, ofta får du ganska bra rabatt om du hyr längre perioder via AiorBnb.

Kan man långtidshyra via AirBnb?

Ja man kan långtidshyra. Ofta blir det billigare eftersom man får en månadsrabatt eller veckorabatt vid långstidshyra.

Har du några frågor eller undrar något om rabatten hos AirBnb är det bara att fråga i kommentarsfältet!

Lämna en kommentar